e-learning KNO

kno onderwijs van het Erasmus MC en geaffilieerde ziekenhuizeN

Cursussen

Maak uw keuze uit een van onderstaande cursussen.
Volledig toegang krijgt u alleen door aan te melden met een e-mailadres dat eindigt op @erasmusmc.nl, @student.eur.nl  of @rdgg.nl.
Beschikt u hier niet over, neem dan contact op met de beheerder e-learning@knoassistent.nl.

Roosters

Via onderstaande (beveiligde) links kun je het weekoverzicht van jouw coschap locatie bekijken.

Voor wie?

Er zijn specifieke modules ontworpen voor zowel coassistenten, artsassistenten, doktersassistenten als vestibulaire assistenten.Voor de coassistenten zijn er modules gemaakt die aansluiten bij het master-onderwijs. Hierin wordt de basis van de KNO aangeleerd. Tevens kan de co informatie vinden over de verschillende coschap-locaties. Voor de arts assistenten zijn de modules die dieper op verschillen onderwerpen ingaan.

unieke functies

Voor de student

1470399667_Newsletter.png

Inzicht in jouw leerproces

Niet alleen kun je jouw studievoortgang en resultaten bijhouden. Ook krijg je relevante informatie over praktische zaken.

1470399674_App_Development.png

Altijd en overal

Waar je ook bent, onze modules zijn online altijd benaderbaar. Ze zijn zo ontworpen dat je zelfs op je mobieltje kunt doorwerken.

1470399671_SEO.png

Studeer op jouw manier

Je kunt onze aanbevolen leervolgorde aanhouden of je eigen weg gaan. Zoek binnen de modules naar relevante informatie of vindt een onderwerp in de A tot Z lijst. Bediscussieer onderwerpen en geef feedback.

Voor de docent

1470399715_E-Commerce.png

Live feedback

Aan elke module kan er een waardering worden gegeven. Door gebruik te maken van feedback van de gebruikers kan de e-learning steeds worden verbeterd. 

1470399662_Marketing.png

Real time statistieken

Heb je een filmpje half afgekeken of ben je halverwege een module blijven steken? Geen probleem. Je voortgang en resultaten worden steeds bijgehouden, dus je kunt elk moment de draad weer oppakken.

1470399656_Branding.png

Makkelijk aan te passen

Om alle auteurs gelegenheid te geven laagdrempelig aanvullingen en aanpassingen te doen is er gekozen voor een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface

Disclaimer

Deze e-learning is met zorg samengesteld. Mocht de inhoud fouten of onvolkomenheden bevatten, dan horen wij dat graag. Op deze manier kunnen we het onderwijs constant verbeteren.
Voor het beeldmateriaal geldt dat dit grotendeels ons eigen materiaal is. Er is zorg gedragen eventueel auteursrecht niet te schenden. Mocht er toch materiaal in zitten waarvan u meent auteursrecht te bezitten, neemt u dan contact op zodat we dit alsnog kunnen verwijderen. Overigens is het hier getoonde materiaal enkel bedoeld voor onderwijs zonder winstoogmerk.

Deze module is beschikbaar voor gebruik door derden, met naamsvermelding, voor niet-commerciele toepassingen, in ongewijzigde vorm, via de Creative Commons licentie.